Системни констелации


ОБУЧЕНИЯ, СЕМИНАРИ / Monday, February 13th, 2023

В цялостното развитие на психотерапията откриваме, че нищо не е просто и видимо. И зад всяко наше отношение надничат още други отношения – някои наши собствени; други – на родителите и прародителите ни. Системните констелации са начин за работа със заплитания, повторения и проблеми в системите на човешките отношения. Разработени от Берт Хелингер на базата на зулуски племенни практики, семейната терапия на Вирджиния Сатир и психодрамата, констелациите първоначално се фокусират върху семейните системи, за да разкрият по-дълбоките причини, които несъзнателно влияят на нашите мисли, поведения и емоционални преживявания през множество поколения.

Участието Ви дава възможност да се запознаете с метода системни констелации, да преживеете какво е да си “представител”, да изследвате своя лична тема (в рамките на деня ще имаме възможност за 4-5 констелации).

Изисквания към участниците:

– Търпимост и разбиране към преживяванията на всеки участник;

– Приемане на правилото за конфиденциалност спрямо групата;

– Навършени 18 години.

Водещ: Инна Бранева, психодрама терапевт и обучител

Дата: 08.04.2023 г. (събота), от 10:00 до 17.30 часа

Място: гр. Шумен, Център за развитие на личността “Метаморфози”

Цена: 80 лв.

Заявка за записване: Попълване на приложения формуляр. Участието Ви се потвърждава след заплащане на таксата по банков път до 26.03.2023 г.

Данни за банков превод:

Банка ДСК / титуляр: Севджихан Еюбова

IBAN: BG89STSA93000022845383

Основание: IBAN на вашата банкова сметка в случай, че се наложи възстановяване на таксата, при невъзможност да се състои групата.

Facebookmail